Om os

Velkommen Hos CurlyCare.dk

 

Her finder du et stort udvalg  af produkter til dit hår, som er nøje udvalgt på baggrund af Curly Girl Method. Her vil du se, at der er et udvalg af de bedste produkter til dine krøller, bølger eller glatte lokker. Vi lægger vægt på, at sælge kvalitetsprodukter til en fordelagtig pris. Derudover er det også en prioritet at forhandle produkter, som indtil nu har været besværlige og dyre at købe.

 

Som udgangspunkt forhandler vi produkter til krøllet hår, som er i overensstemmelse med Curly Girl Method. Hvis du er havnet inde på vores side, kender du sikkert til metoden i forvejen, og måske er du allerede godt i gang med at pleje dit hår, men ønsker at tilføje nye og spændende ting til dit eksisterende produktsortiment. Det er der god mulighed for at gøre gennem CurlyCare.dk.

 

Da vi er en nyåbnet virksomhed har vi prioriteret åbningen af webshoppen, hvorfor vi fortsat arbejder på at udvide vores produktsortiment. Dette betyder, at vi har flere produkter på vej, og vi hele tiden er i en process i forhold til at afklare, hvilke produkter vi ønsker at kunne forhandle hurtigst muigt.

 

Vi er altid interesseret i at få din mening og høre, hvilke produkter du ønsker at kunne købe til gode priser samt hurtigt levering. Du er derfor velkommen til at kontakte os enten via vores kontaktinformation eller på de sociale medier.